Najnovšie recenzie zo sekcie Detské náradie
- pretože je z dreva a vydrží dlhšie ako hračky z plastu
- maličky stolik mohol byť trošku vyšší
spokojná
super , hrave , poucne
- kvalita
- nic
pracovny stolik ma kvalitne prevedenie a mnozstvo drobnosti na spestrenie hry. S nákupom som spokojny.
- Dizajn super
- Používa ju môj 1,5 ročný syn a moc sa jej teší.
- Za tú cenu je to super hračka
- Len neviem koľko vydrží kedže ju mám týždeň, a moc dobre s k nej nespráva, ale za tú cenu kupime daľšiu ;o)
Spokojnosť s výrobkom a cenou.
vyborna hracka pre malych majstrov
- Príves je super, pevný materiál. Malý hneď vyskúšal.
- zatiaľ nič nemáme
Produkt odporúčam . Uvidíme akú trvácnosť bude mať pri našom zbojníkovi,:D ale zatiaľ odoláva. Ďakujeme , keď budeme niečo hľadať, určite zas navštívime túto stránku a využijeme jej služby.
- dizajn
- doplnky
- nenasiel som
Nemam, co by som dodal. Synovci sa hned zapacila a to bolo podstatne.
- Neodporucam!!!!
Tovar som si objednala 4.12.2015 a pred vianocami mi nic neprislo a tak som tam 16.,17.12. volala a nie sa dovolat ani na jedno cislo, stale mi to rusili alebo boli obsadeni. Tak som im 18.12. napisala ze rusim objednavku nech mi vratia peniaze a neboli schopni ani odpisat a tak som ten isty tovar objednala z OK hracky a v sobotu na druhy den som to mala doma. No a najlepsie na koniec ked mi 22.12.2015 zazvonil telefon z mackoviahracky ze ten tovar nie je skladom ci chcem vratit peniaze. No nikdy si odtial neobjednam. No keby som sa spoliehala na nich tak syn by bol bez darceka. Neodporucam!!!!!!!!! Je tolko hrackarstiev na internete len treba citat recenzie.
My sme spokojní. Odporúčam pre malých majstrov :)
- Svietiaca baterka, vysúvací meter
Odporúčam pre malých majstrov :)
Bigjigs Toys dřevěné hračky Kufřík s nářadím
Pridané: 25. decembra 2015
(naposledy upravené 25. decembra 2015)
Zakúpený v Divine.sk
- super
pre malých kutilov super, keď radi deti pracujú s otcom super hračka
- ak by to bolo lepsie kvalitativne spracovane tak super hracka pre malych chalanov
- bohuzial 1. kus nefungoval spravne
po vymene tovaru, uvidime po vianociach, kvalita ale nic moc, ale to asi u vsetkych hraciek celkove, otazne ako je to tom konkurent od klein bosch, zda sa, ze ten by mohol byt o nieco lepsi. Velka skoda lebo je to ideovo dobry detsky nastroj!
- nefunckne
hracka nikdy nefungovala, ihned vratena, never again
- drevo, mám rád drevenné hračky
rád používam prírodné materiály, drevo je na prvom mieste,
kvalita výrobku je na prvý pohľad jasná, vrelo odporúčam
Odporucam
velmi dobra hracka aj pre chlapcov v okoli jedneho roka
- super cena
super cena
- Krasne svieti.
- Dost tazka a treba tam dolepit nejaku podlozku na celo, pretoze sa malemu uplne vryva do koze, stazuje sa, ze ho to na cele tlaci.
Celkovo splna ocakavania, ale je nutne ju vylepsit kvoli pohodliu dietata.
- Zaujal ma lebo je drevený,doplnený o farebné detaily,dúfam že sa 2,5 ročnému kutilovi bude páčiť
- Snáď by tam mohlo byť viac náradia
Zaujímavá hra pre malých kutilov
Zobrazujem 241 - 260 zo 289 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15 Ďalšie »