Najnovšie recenzie zo sekcie Detské náradie
Maximálna spokojnosť, podporuje rozvoj tvorivosti dieťaťa, výborné, kvalitné vyhotovenie
Neviem ohodnotiť, lebo mi nebol doručený tento produkt, ale úplne iný
Náradie je super, prilba sa využila s náradím aj na karneval. Len opasok dlho nevydržal, hneď sa roztrhol.
Za tie peniaze dobrá sada na hranie
kreatívna hračka pre malých chlapcov
Super viac účelový vnuk polieva aj záhradku hra sa že hasi
- spracovanie
- jednoduchosť balenia
- veľké množstvo komponentov
- ideálne pre malé deti
- Nestabilné,nefunguje skory nič
- dobra kvalita za rozumnu cenu
- pekne prevedenie destkých nastojov
Kvalitne prevedenie, pekne pastelove farby
Necakala som nic specialne za tu cenu, takze to v podstate splnilo ocakavania. Napodobenina naradia je super, ale vadi mi, ze sa z nich odlupuje farba a na niektorych kuskoch su miestami ostrejsie vybezky, ktore sme museli najskor orezat. Ale kladivko a srobovaky maju u maleho uspech. Je to z lahkeho plastu, tak sa nemusim bat, ze nam tym znici nabytok:)
kvalita,farebnosť,
Pre profi servis to asi nebude no ako garážový vercajk pre amatéra je to OK.
Veľmi potešila našich chlapcov, skvelé vybavenie kufricka
pekny tovar, v kvalitnom kufriku, pekne zabaleny
Výrobok je vhodný pre žiakov 1. stupňa ZŠ, žiaci pracujú s ním v našej malej dielničke. Sú šťastné, rozvíjajú svoju zručnosť prácu s drevom. Ďakujeme.
super zábava pre chlapcov
mínusom bolo, že výrobca zabudol zabaliť sáčik s príslušenstvom pílky, čo sme zistili pri skladaní, ale som to nereklamovala, lebo som nechcela pokaziť radosť vnukovi, že mu to zoberiem a pošlem na reklamáciu
Playtive súprava náradia 15 dielna 100336819
Pridané: 14. decembra 2021
(naposledy upravené 14. decembra 2021)
Zakúpený v lidl.sk
Tovar nie je dobré odpracovaný, sú tam triesky, nevhodné pre malé deti, môže zadriet trieska do preteká.
Zobrazujem 61 - 80 zo 289 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...15 Ďalšie »